Hapat për të larguar pelenën te fëmijët

Hapat për të larguar pelenën te fëmijët

Heqja e pelenës është një prej procesve më të rëndësishme të zhvillimit të fëmijës.

Nga ky moment prindërit dhe fëmija kalojnë në një fazë tjetër, tashmë përdorimi i toaletit në vend të pelenave duhet tëbëhet përditshmëri.


Por kjo fazë jo gjithmonë është e lehtë dhe e suksesshme në tentativat e para, prandaj për të marrë një përvojë dhe disa këshilla, ne kemi kontaktuar një nënë që së fundmi ka kaluar në një proces të tillë me vajzën e saj.

Për më shumë klikoni link-un

Lexo edhe

Video