Haki Abazi ‘zi e terr’ për Thaçin: Gënjeshtar e hajn

Haki Abazi ‘zi e terr’ për Thaçin: Gënjeshtar e hajn

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës Haki Abazi ka reaguar ndaj deklarimeve të kreut të vendit Hashim Thaçi se ka pasur takime me autoritetet serbe në Kopaonik gjatë kohës me pandemi COVID-19.

Në një postim në Facebook, Abazi ka etiketuar të parin e shtetit si ‘hajn e gënjeshtar’.


“Thaçi është njeri i poshtër, hajn, rrenc, kriminel i komunikatës 59… dhe analfabet. I përkulur para pllakës në Grackë dhe jo vetëm. Kurrë nuk kam qenë në Kopaonik dhe kurrë nuk jam takuar me autoritetet serbe atje ashtu siç nuk kam qenë as edhe në dhomën e përgjimeve. Prokuroria e shtetit duhet ta intervistojë hajnin dhe rrencin”, shkruan Abazi.

 

Lexo edhe

error: