Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim dhe 100 euro gjobë

Hysni Gucati është dënuar me 4 vjet e gjysmë burgim duke llogaritur kohën në paraburgim, dhe gjobë prej 100 euro. Gucati është shpallur fajtor për pengim të personave zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare, pengim të personave zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare nëpërmjet pjesëmarrjes në grupe, frikësim gjatë procedurës penale, shkelje të fshehtësisë së … Continue reading Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim dhe 100 euro gjobë