Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim dhe 100 euro gjobë

Gucati dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim dhe 100 euro gjobë

Hysni Gucati është dënuar me 4 vjet e gjysmë burgim duke llogaritur kohën në paraburgim, dhe gjobë prej 100 euro.


Gucati është shpallur fajtor për pengim të personave zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare, pengim të personave zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare nëpërmjet pjesëmarrjes në grupe, frikësim gjatë procedurës penale, shkelje të fshehtësisë së procedurës nëpërmjet zbulimit të informacionit të fshehtë dhe për shkelje të fshehtësisë së procedurës nëpërmjet zbulimit të paautorizuar të identitetit dhe të dhënave personale të dëshmitareve të mbrojtur.

Ndërsa është shpallur i pafajshëm për pikën e hakmarrjes.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.