Grumbullohen U18-shat e Kosovës në basketboll

Grumbullohen U18-shat e Kosovës në basketboll

Nga sot në Mitrovicë do të grumbullohet Kosova U18 në konkurrencën e meshkujve.

Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ilir Selmani ka ftuar 16 basketbollistë, ku më pas lista do të shkurtohet në 12 lojtarë.

Stërvitjet do të mbahen dy herë në ditë për të qenë sa më ta gatshëm për garat ndërkombëtare. Nga ora 10:30 do të jetë stërvitja e parë, kurse nga ora 18:00, stërvitja e dytë.

Kosova U18 te meshkujt do të jetë në grup me Holandën, Bosnja e Hercegovinën, Bullgarinë, Gjeorgjinë dhe Norvegjinë. Garat mbahen në Oradea të Rumanisë nga 29 Korriku deri më 7 Gusht.

Lista e gjerë

Anes Gashi

Ergyn Rushiti

Jon Ismajli

Eliot Peci

Norik Binqe


Eris Zeneli

Bardh Istrefi

Dardan Maxharaj

Ajdan Kololli

Drinor Gerxhaliu

Olsi Kurtaj

Arlind Konjuhi

Ismajl Voca

Rron Dahsyla

15.Albin Gashi

Paraart Zeqiri

Lexo edhe

Video