Grubi: Sfida jonë përtej Ohrit është sundimi i ligjit, kujtoj të gjithë ata që e shpëtuan vendin tim

Në organizimin shtetëror për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, zëvendëskryeministri i parë në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi tha se nga marrëveshja e vitit 2001 kanë përfituar te gjitha komunitetet në këtë shtet. Grubi tha sfida përtej Ohrit mbetet gjithëpërfshirja, sundimi i ligjit dhe lufta e korrupsionit e krimit. “Sot … Continue reading Grubi: Sfida jonë përtej Ohrit është sundimi i ligjit, kujtoj të gjithë ata që e shpëtuan vendin tim