Gruas që u martua 11 herë, i dështon edhe martesa e 12-të

Gruas që u martua 11 herë, i dështon edhe martesa e 12-të

Dashuria është me të vërtetë një fushë beteje.

Monette Dias, 52, një dizajnere e brendshme me qendër në Utah, ka mbetur e shkatërruar pasi i fejuari i saj i 12-të anuloi dasmën e tyre.

Monette Dias, ka bërë 11 dasma, dhe asnjëra prej tyre nuk funksionoi.

Dizajnerja nga ShBA shpresonte të gjente një bashkëshort të 12-të dhe të fundit. Megjithatë, për fat të keq nuk funksionoi.


“Është vërtet e dhimbshme të kesh një tjetër dështim, veçanërisht në këtë marrëdhënie ku u përpoqa kaq shumë dhe dhashë kaq shumë. Por thonë se ai që do më shumë, dhe ai që jep më shumë, është ai që dhemb më shumë.”

Motra e saj, Marcie, tha se ajo nuk ishte e shqetësuar kur motra e saj u martua dy ose tre herët e para. Megjithatë, pasi ai u martua njëmbëdhjetë herë, ajo shqetësohet se motra e saj nuk do ta takojë kurrë personin e duhur.

Megjithatë, Monette nuk e ka humbur shpresën për martesë.

“Gjatë gjithë jetës sime, sa herë që diçka ishte vërtet e vështirë, ose shkoi keq ose shumë keq, diçka vërtet e mirë doli prej saj. Dhe kështu unë do të mbaj ende shpresën për të pasur më në fund një martesë të mirë”, u shpreh Monette.

Lexo edhe

Video