Grevë virtuale e punonjësve të Facebook për shkak të njoftimeve të Trump

Grevë virtuale e punonjësve të Facebook për shkak të njoftimeve të Trump

Punonjësit e Facebook zhvilluan një grevë virtuale në Twitter dhe akuzuan drejtorin e tyre Mark Zuckerberg për kontrollin e pamjaftueshëm të njoftimeve të presidentit Donald Trump ashtu siç po vepron platforma konkurruese.


Dhjetëra punonjës postuan statuse që kritikonin vendimin e Zuckerberg për të lejuar që postet ndezëse të presidentit të qarkullojnë lirshëm, ndryshe nga Twitter, i cili e përshkroi një nga tweet-et e fundit të Trump si një “glorifikim të dhunës”, transmeton KosovaPress.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: