Grabisin një arkë në Prishtinë

Grabisin një arkë në Prishtinë

Dy persona të panjohur e kanë grabitur një arkë në Prishtinë dhe kanë ikur në drejtim të panjohur.


Rastin e kanë raportuar dy persona. Nuk raportohet për të lënduar. Në vendngjarje kanë dalë njësitë përkatëse.

Po në Prishtinë, një vajzë ka raportuar se një person i panjohur ia ka marrë çantën nga krahu dhe ka ikur në drejtim të panjohur. Nuk raportohet për të lënduar.

Lexo edhe

Video