GP Aviation dhe Prishtina Ticket nisin fluturimet edhe për Berlin

GP Aviation dhe Prishtina Ticket nisin fluturimet edhe për Berlin

Kompania ajroje GP Aviation Ltd dhe Prishtina Ticket, sot më 19.11.2022, realizojnë fluturimin e parë në drejtimin e ri, Prishtinë-Berlin-Prishtinë.

Fluturimet do të organizohen 2 herë në javë gjatë gjithë vitit, në ditët e mërkurë dhe e shtunë, ndërsa gjatë kohës së pushimeve do të ofrohen 5 fluturime në javë.

Fluturimet e organizuara nga GP AVIATION dhe PRISHTINA TICKET janë në këto drejtime:

PRISHTINË-BERLIN-PRISHTINË;

PRISHTINË-DÜSSELDORF-PRISHTINË;

PRISHTINË-STUTTGART-PRISHTINË;

PRISHTINË-MÜNCHEN-PRISHTINË;

PRISHTINË-NÜRNBERG-PRISHTINË;


PRISHTINË-MÜNSTER-PRISHTINË;

PRISHTINË-BASEL-PRISHTINË;

Shfrytëzoni ofertat fantastike për pushimet e fund vitit me linjat direkt të kompanisë ajrore GP AVIATION dhe  PRISHTINA TICKET!

Numrat kontaktues:

🇩🇪: +49 7621 916 5313

🇽🇰: +383 49 200 286

https://www.instagram.com/p/CkqLVIZsoi8/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR3QAkzc70rWy7nRukFDlnJL-wWn3gPJ0_dQ1VaDFPwbnCw1bwZXRN2rTyU

Lexo edhe

Video