Goran Rakiq, ministër për Komunitete dhe Kthim

Goran Rakiq, ministër për Komunitete dhe Kthim

Paraprakisht Igor Simiq nga Lista Serbe ka thënë se kjo parti propozon Goran Rakiq për ministër të ri të Qeverisë Kurti 2.


“Goran Rakiq për ministër të ri të qeverisë do ta ketë mbështetjen e plotë të gjithë deputetëve të Listës Serbe, që është e mjaftueshme që ai të jetë në atë post, por duhet ditur se ai në atë post nuk vjen si pjesë e koalicionit qeverisës, pasi nuk ka një gjë të tillë, por ka marrë votat e qytetarëve serbë”, ka thënë Simiq.

Lista Serbe ka votuar Goran Rakiqin për ministër të Kthimit dhe komuniteteve.  10 vota të Lista Serbe kanë shkuar për Goran Rakiqin.

Lexo edhe

Video

error: