Golf është ‘i vdekur’ në Amerikë

Volkswagen nuk do të prodhojë më modelin Golf për Shtetet e Bashkuara. Volkswagen Golf nuk do të shitet më në SHBA dhe kjo është konfirmuar zyrtarisht nga prodhuesi gjerman i makinave. Golf 8 GTI dhe Golf R sigurisht që do të ofrohen, kjo nuk do të ndryshojë, por asnjë nga makinat e tyre të ardhshme … Continue reading Golf është ‘i vdekur’ në Amerikë