GO+ nis lojën e madhe shpërblyese!

GO+ nis lojën e madhe shpërblyese!

GO+, pija energjike me shijen më të veçantë në treg, ka lansuar lojën më të madhe shpërblyese “Mushu Energji” . Kjo lojë “MUSHU ENERGJI” do të zhvillohet në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës, çdo konsumator mund të bëhet pjesë e lojës duke ndjekur hapat e më poshtëm.


Ferizajlike, Gilangjike, Mitrovicalike, Llapjon, Pejon, Prizrenali, Prishtinali Mushu Energji me GO+ dhe gjuju n’gjah për të fituar.

GO+ ka hyrë në treg për të ofruar shijen dhe përvojën më unike për gjithë konsumatorët e saj.
Produkti tashmë është prezent në treg në gjithë Kosovën, në qindra pika të shitjes me pakicë dhe shumicë, ndërsa ambiciet e kompanisë janë që së shpejti të fillojnë me eksport në rajon dhe shtetet e ndryshme evropiane.
Për më shumë detaje rreth garës, ndiqni faqet zyrtare të GO+:
Në Instagram: GoPlusDrink
Në Facebook: Go+
Linku i lojës: www.lojagoplus.com

Lexo edhe

Video

error: