“Gmica Travel” me ofertë që nuk duhet humbur

“Gmica Travel” me ofertë që nuk duhet humbur

Agjencia turistike “Gmica Travel” ka paraqitur ofertën më të fundit në Hotel “Amara” në Durrës.

SUPER OFERTË – VERA 2022 NË DURRES🌞 🏖

HOTEL AMARA  RESORT & SPA – DURRES! 🏖

➱ All Inclusive Prej 63€ për person

⭕️ KORRIK

⋙ Alll Inclusive – 63€/nata/per person


Femijet :

0-5 vjet FREE

6-11 vjet 50%

Zgjedhe ofertën tuaj , dhe knaquni ❤️

SIGURI KUALITET 100%

Rezervo online +38344553550

Lexo edhe

Video