Gjyqtari Kreshnik Radoniqi emërohet për kryesues të ri të KQZ-së

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, në përputhje me kompetencat e saj ligjore, ka emëruar gjyqtarin e Gjykatës së Apelit, Kreshnik Radoniqi si kryesues të ri të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, pas ndërprerjes së mandatit të kryesueses së deritanishme të KQZ-së Valdete Daka. KQZ është organ i pavarur kushtetues, dhe përgjegjësia për ta ruajtur pavarësinë e … Continue reading Gjyqtari Kreshnik Radoniqi emërohet për kryesues të ri të KQZ-së