Gjykimi në rastin e Salih Mustafës, dëshmitari: Nuk dua të përmend emrin e të akuzuarit asnjëherë

Po vazhdon gjykimi në rastin e Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara në Hagë ku po dëgjohet dëshmitari i parë i cili është pyetur sot nga prokurori rreth objektit se ku pretendon të jetë mbajtur me urdhër të ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih Mustafa. Fillimisht dëshmitari ka deklaruar se kur ai dhe personat e tjerë, të … Continue reading Gjykimi në rastin e Salih Mustafës, dëshmitari: Nuk dua të përmend emrin e të akuzuarit asnjëherë