Gjukanoviq: BE me Ballkanin Perëndimor edhe kur është vështirë

Gjukanoviq: BE me Ballkanin Perëndimor edhe kur është vështirë

Edhe në këto periudha të vështira, Bashkimi Evropian është përkrah Ballkanit Perëndimor, deklaroi sot presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq.


“Një vendim i madh dje për fqinjët tanë, Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë, duke mbështetur sot Malin e Zi në luftën kundër virusit Covid 19! Bashkimi Evropian është me Ballkanin Perëndimor edhe në këto periudha të vështira! ”, ka shkruar Gjukanoviq në Twitter.

Lexo edhe

error: