Gjuetari i stuhisë publikon pamje nga qendra e uraganit: Gjëja më e keqe që kam parë ndonjëherë

Gjuetari i stuhisë publikon pamje nga qendra e uraganit:  Gjëja më e keqe që kam parë ndonjëherë

Nick Underwood, një gjuetar uraganesh që ka kaluar nëpër stuhi prej vitesh, tha se uragani Ian ishte më i keqi nga të gjitha ato që ai ka qenë në qendër.

“Unë kurrë nuk kam parë kaq shumë rrufe në syrin e një uragani,” shkroi Underwood në Twitter.


Ai publikoi gjithashtu pamjet e një fluturimi nga një ekuipazh i Administratës Kombëtare të Oqeanit dhe Atmosferës (NOAA) në një aeroplan Lockheed WP-3D Orion brenda uraganit.

Lexo edhe

Video