Gjini viziton zjarrfikësit: E kanë mbështetjen time

Gjini viziton zjarrfikësit: E kanë mbështetjen time

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka vizituar zjarrfikësit me ç’rast i ka falënderuar për punën e bërë, teksa u ka ofruar mbështetje.

Ky është statusi i plotë i Gjinit:

Zjarrfikësit janë heronjtë e vërtetë në rastet e emergjencave dhe fatkeqësive të zjarrit. Sot takova disa prej tyre, që shërbejnë në Brigadën e Zjarrfikësve në Gjakovë.


🧑‍🚒🚒 Zjarrfikësit janë heronjtë e vërtetë në rastet e emergjencave dhe fatkeqësive të zjarrit. Sot takova disa prej tyre, që shërbejnë në Brigadën e Zjarrfikësve në Gjakovë.

🧯 E di që kanë vështirësi, prandaj diskutuam së bashku për të gjetur zgjidhje që puna e tyre të bëhet më e lehtë, por edhe më e sigurt.

🙏 Faleminderit për shërbimin!

Lexo edhe

Video