Gjini viziton Bashkësinë Islame në Gjakovë

Gjini viziton Bashkësinë Islame në Gjakovë

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka vizituar sot Këshillin e Bashkësisë Islame në këtë qytet.


Së bashku me drejtues të këtij Këshilli, Gjini ka biseduar për sfidat dhe punët që i presin edhe në të ardhmen, ndërsa ka falënderuar për kontributin pozitiv në të mirë të qytetarëve të Gjakovës.

“Sot vizitova Bashkësinë Islame të Kosovës Dega në Gjakovë, ku u prita miqësisht, me bisedë të këndshme dhe konstruktive.🤝 Prijësit e këtij institucioni i falënderova për kontributin pozitiv në të mirë të qytetarëve të Gjakovës. 🙏 Faleminderit për pritjen!”, ka shkruar Gjini në Facebook.

Lexo edhe

Video