Gjini: Koha është për projekte të reja

Gjini: Koha është për projekte të reja

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) për kryetar të Gjakovës, Ardian Gjini thotë se banorët e Vraniqit, Doblibares dhe Bërdosanës e kanë parë një qeverisje ndryshe dhe se ata tani besojnë që ndryshimet janë të mundshme.


Gjini thekson se koha është për projekte të reja që këto fshtara të bëhen edhe më moderne .

“🤝 Banorët e Vraniqit, Doblibares dhe Bërdosanës e kanë parë një qeverisje ndryshe. Ata tani besojnë që ndryshimet janë të mundshme, sepse projektet e realizuara nga qeverisja jonë janë të prekshme dhe me efekt në përditshmërinë e tyre. 📝 Koha është për projekte të reja që këto fshatra, sikur e gjithë Gjakova, të bëhen edhe më moderne dhe bashkëkohore. #GjakovësEdheMëShumë #121”, ka shkruar Gjini.

Lexo edhe

Video