Gjini: Gjakova e ka parë përkushtimin, punën dhe transparencën tonë

Gjini: Gjakova e ka parë përkushtimin, punën dhe transparencën tonë

Kryetari i komunës së Gjakovës dhe kandidati i AAK-së për një mandat tjetër në krye të kësaj komune, Ardian Gjini ka thënë se Gjakova i njeh më mirë dhe tani edhe ata e njohin më mirë secilin qytetar dhe nevojat që i kanë.


“Sot zhvillova takime me qytetarë të lagjeve të Gjakovës, ku gjeta entuziazëm të jashtëzakonshëm për 17 tetorin, kur së bashku vendosim për të ardhmen e komunës sonë”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video