Gjini: Çdo datë në pranverë, na kthen në kohën e lavdishme të luftës së UÇK-së

Gjini: Çdo datë në pranverë, na kthen në kohën e lavdishme të luftës së UÇK-së

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini së bashku edhe me përfaqësues tjerë të komunës dhe qytetarë, ka bërë homazhe në nderim të dëshmorëve në fshatin Dujakë.


Gjini ka shkruar në Facebook se çdo datë në muajt e Pranverës, na kthen në kohën e lavdishme të luftës dhe kontributit të shenjtë të dëshmorëve, martirëve e veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lexo edhe

Video