Gjini: Bizneset e kanë derën hapur në Komunën e Gjakovës

Gjini: Bizneset e kanë derën hapur në Komunën e Gjakovës

Kryetari i komunës së Gjakovës dhe kandidati i AAK-së për një mandat tjetër, Ardian Gjini ka thënë se dera e Komunës së Gjakovës do të jetë e hapur për të gjithë sipërmarrësit në çdo kohë.

Postimi i plotë i Gjinit:

“Creative” është një kompani tjetër e suksesshme, e themeluar në vitin 2016 dhe e certifikuar sipas ISO standardeve.

🪡 Vajzat e djemtë e palodhshëm të kësaj rrobaqepësie, qepin uniforma të punës e mbulesa të dyshekëve.


📈 Pronares Alba Bicurri dhe drejtorit Milot Bicurri u dëshirova suksese në të ardhmen dhe i sigurova që dera e Komunës së Gjakovës do të jetë e hapur për të gjithë sipërmarrësit në çdo kohë.

Lexo edhe

Video