Gjilan, një burrë dhe një grua u goditën në vendkalim për këmbësorë

Gjilan, një burrë dhe një grua u goditën në vendkalim për këmbësorë

Një burrë dhe një grua në Gjilan dje pranuan tretman mjekësor pasi u goditën në vendkalim për këmbësorë.

Policia sot informoi se burri u godit nga vetura në orën 17:45 dhe lidhur me rastin po kryhen hetime intensive.


Ndërsa, gruaja u godit nga vetura në orën 18:05 dhe rasti është në procedurë hetimore.

“Raportohet se një veturë NN me drejtues  NN në vendkalim për këmbësor e ka goditur viktimën mashkull kosovar. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe i njëjti ka pranuar tretman mjekësor . Lidhur me rastin janë duke u kryer hetime intensive. Raportohet se një veturë  NN me drejtues NN në vend kalimin për këmbësor e ka goditur viktimën femër kosovare. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe e njëjta ka pranuar tretman mjekësor. Rasti në procedurë hetimore.”, informoi Policia.

Lexo edhe

Video