Gjermania ndanë një milion euro për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Gjermania ndanë një milion euro për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde ka njoftuar se me ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj kanë nënshkruar të martën marrëveshje në vlerë prej një milion euro në mbështetje të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).Rohde përmes një njoftimi në llogarinë e tij në Twitter ka thënë se kjo marrëveshje është arritur në kuadër të Iniciativës Aftësuese dhe Përmirësuese, dhe se si e tillë do të sigurojë 10 palë rroba mbrojtëse për asgjësimin e mjeteve shpërthyese.


“Nënshkruhet marrëveshja në mbështetje të FSK-së në vlerë prej një milion euro me ministrin Armend Mehaj. Sot, si pjesë e Iniciativës sonë Aftësuese dhe Përmirësuese, #Ertüchtigungsinitiative: Gjermania do të sigurojë 10 kostume mbrojtëse për Asgjësimin e Mjeteve Shpërthyese (EOD) dhe dy automjete të rrezikshme”, ka shkruar ambasadori gjerman.

Lexo edhe

Video

error: