Gjenerali Ristuccia vizitoi njësitë e KFOR-it në kampin Novo Selo dhe Bondsteel

Gjenerali Ristuccia vizitoi njësitë e KFOR-it në kampin Novo Selo dhe Bondsteel

Komandanti i KFOR-it gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia ka vizituar njësitë e këtij misioni ushtarak të stacionuara në kampin Novo Selo dhe Bondsteel.

Gjenerali Ristuccia u prit nga komandantët e kontingjentit dhe vizitoi kampet, duke marrë pjesë në konferenca që ilustrojnë aktivitetet e vazhdueshme.


Ata diskutuan situatën e përgjithshme në zonë dhe përpjekjet e vazhdueshme të KFOR-it për siguri të qëndrueshme në Kosovë dhe në mbarë rajonin.

KFOR-i është plotësisht i përgatitur dhe i vendosur për të adresuar çdo zhvillim të sigurisë në përputhje me mandatin e tij, për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt dhe lirinë e lëvizjes për të gjithë njerëzit në Kosovë.

Lexo edhe

Video