Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Gjendje e rënduar në spitalet e Kosovës, 608 pacientë në oksigjeno-terapi

Gjendje e rënduar në spitalet e Kosovës, 608 pacientë në oksigjeno-terapi

Në bazë të raportit të punës për datën 20 prill 2021, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 770 pacientë.

630 raste janë të konfirmuar me Sars-Cov-2, 33 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 608 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 321 pacientë:

250 të konfirmuar me Sars Cov-2

13 në gjendje të rënduar

267 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 112 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësia Sportive), 68 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 28 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 82 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 17 pacientë + 4 në intensiven e Klinikës Infektive


Klinika e Pediatrisë, 12 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 449 pacientë:

380 të konfirmuar pozitivë

20 në gjendje të rënduar shëndetësore

341- me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 61pacientë

Spitali i Gjakovës, 78 pacientë

Spitali i Pejës, 101pacientë

Spitali i Gjilanit, 81 pacientë

Spitali i Ferizajt, 64 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 47 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 17 pacientë

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: