Gjashtë fluturime në nisje këtë javë nga Prishtina

Gjashtë fluturime në nisje këtë javë nga Prishtina

Situata me COVID-19 në vendin tonë ka bërë që të ketë ndryshime të shpeshta edhe në itinerarin e fluturimeve nga Aeroporti “Adem Jasahri” në Prishtinë.

Siç njoftojnë nga ky aeroport, për këtë javë janë shtuar edhe dy fluturime në nisje me datë 4 dhe 5 prill.

Gjithsej do të ketë 6 fluturime në nisje këtë javë.

1 Prill 2020/Dy fluturime

GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:20) CHAIR

GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 18:20) CHAIR

3 Prill 2020/Një fluturim


GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:35) CHAIR

4 Prill 2020/Dy fluturime

EW5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS

GM6075 Prishtinë – Basel (ora 11:45) CHAIR

5 Prill 2020/Një fluturim

GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:45) CHAIR

Për ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ANP “Adem Jashari” kërkon që udhëtarët të jenë në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

Lexo edhe

error: