“Giulia Albergo”, hoteli modern në zemër të Durrësit

“Giulia Albergo”, hoteli modern në zemër të Durrësit

Në qytetin e vjetër të Durrësit, vetëm 50 metra larg amfiteatrit dhe 100 metra lartë nga porti i Durrësit tani do ta gjeni një super hotel. Aty tashmë gjendet hotel “Giulia Albergo”.

Me një arkitekturë moderne, gjithçka e punuar në detaje të cilat do të ngjallte kureshtjen e gjithsecilit vizitorë.

Hotel “Giulia Albergo” ka 25 dhoma, e tri prej tyre janë suita.

Personat që akomodohen do të kenë mëngjesin pa pagesë.


Më poshtë sjellim fotografi të hotelit:

Adresa +355 69  407 9386

Email : [email protected]

Lagja nr.1 Bulevardi Epidamn ,  Durres AL, Giulia Albèrgo. Durrës

Video