GiFi hap dyert këtë të premte në Prishtina Mall

GiFi hap dyert këtë të premte në Prishtina Mall

Përgatituni të mbusheni me gëzim! GiFi, marka ndërkombëtare që sjell “Ide Gjeniale,” po hap dyqanin e saj në Prishtina Mall këtë të premte! 

Pikërisht në Francë në vitin 1981, GiFi është bërë një lider global për produktet e shtëpisë. Tani, kjo ekspertizë vjen në Kosovë, duke i dhënë konsumatorëve mundësinë të përjetojnë gamën e gjërë dhe të larmishme të produkteve. 

Nëse jeni në kërkim të produkteve inovative që përmirësojnë jetën e përditshme, vini dhe vizitoni dyqanin e ri në Prishtina Mall.  


Pa dyshim, gjendet aty çdo gjë që ju nevojitet! 

Mbi GiFi 

Themeluar në vitin 1981 në Francë, GiFi është një markë e njohur ndërkombëtarisht për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të cilësisë së lartë për shtëpinë dhe jetën e përditshme. Me një prani të fortë ndërkombëtare dhe një gamë të gjërë produktesh, GiFi vazhdon të ndërtojë marrëdhëniet me konsumatorët e saj nëpër vende të ndryshme të botës. 

GiFi – Ide Gjeniale! 

Lexo edhe

Video