Gëzim Mehmeti për Prishtinën e gjelbër: Çdo vit do të mbjellim 30 mijë fidanë dhe 2 milionë lule

Gëzim Mehmeti për Prishtinën e gjelbër: Çdo vit do të mbjellim 30 mijë fidanë dhe 2 milionë lule

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës Gëzim Mehmeti ka thënë se gjatë mandatit të tij qeverisës do ta shpallë Prishtinën vend ekologjik.


Ai në një video-mesazh në Facebook ka thënë se do të mbjellin 30 mijë fidanë dhe 2 milionë lule

“Në mandatin tim Prishtinën do ta shpalli vend ekologjik. Do të riorganizoj çdo metër katror në kryeqytet. Çdo vit do të mbjellim 30 mijë fidanë dhe 2 milion lule, bashkë për Prishtinën e gjelbër. GezimMehmeti #AKR149 #PrishtinaGezimiJone”, ka thënë Mehmeti.

Lexo edhe

Video