Gexha-Bunjaku dhe komandanti i KFOR-it diskutojnë për bashkëpunimin në shëndetësi

Ushtruesja e detyrës së ministrit të Shëndetësisë, Dafina Gexha Bunjaku, ka pritur sot në takim komandantin e KFOR-it gjeneralmajor Ferenc Kajari, të cilit i ka shprehur mirënjohje për mbështetjen dhe asistencën e ofruar Ministrisë së Shëndetësisë dhe institucioneve shëndetësore edhe gjatë pandemisë Covid-19. Në takim u bisedua për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë ndërinstitucional, të … Continue reading Gexha-Bunjaku dhe komandanti i KFOR-it diskutojnë për bashkëpunimin në shëndetësi