Gërvalla raporton në Komisionin për Punë të Jashtme

Gërvalla raporton në Komisionin për Punë të Jashtme

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë (MPJD), Donika Gërvalla do të raportojë sot para deputetëve anëtarë të Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë.


Në këtë mbledhje Gërvalla do të raportojë lidhur me përmbushjen e obligimeve të ministrisë me të cilën ajo udhëheq.

Mbledhja pritet të filloj në ora 10:00.

Lexo edhe

Video