Gërvalla: Pëmes vendosjes së ligjshmërisë është bërë progres në shërbimin e jashtëm të Kosovës

Gërvalla: Pëmes vendosjes së ligjshmërisë është bërë progres në shërbimin e jashtëm të Kosovës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasprës, Donika Gërvalla, ka thënë se pëmes vendosjes së ligjshmërisë është bërë progres në shërbimin e jashtëm të Kosovës.

Në raportimin para Komisionit për Punë të Jashtme, Gërvalla tha se asnjë diplomat nuk është avancuar me prapavijë politike.


Derisa tha se në buxhetin e vitit të ardhshëm janë paraparë edhe hapja e misioneve të reja diplomatike.

Mirëpo, deputetët opozitarë u shprehën kritik karshi kryediplomates, siç thanë për politizimin e shërbimit të jashtëm.

Lexo edhe

Video