Gërvalla: Opozita në Kuvend shqiponja e në Ambasada bëhen pula

Seanca e Kuvendit ku po diskutohet për situatën në veri, për zëvendëskryeministren e Kosovës, Donika Gërvalla, është zhgënjyese. Duke ju drejtuar deputetëve të LDK-së, ajo ka thënë se Qeveria Kurti nuk ngatërron partneritetin me servilizëm. Ajo ka përsëritur se me partnerët ndërkombëtar bisedojnë hapur dhe synojnë t’i bindin për qëllimet e drejta të Kosovës. Sipas … Continue reading Gërvalla: Opozita në Kuvend shqiponja e në Ambasada bëhen pula