Gërvalla: Franca e përkrah anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka thënë se nuk kanë hasur në asnjë rezistencë që i bën të kuptojnë se mund të rrezikohet procesi i anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Ajo ka thënë se edhe nga përfaqësues të Francës i është thënë se e mbështesin Kosovën për anëtarësim në këshill. Gërvalla … Continue reading Gërvalla: Franca e përkrah anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës