Gërvalla flet për Asociacionin dhe “Ballkanin e Hapur”: Të dëmshme

Gërvalla flet për Asociacionin dhe “Ballkanin e Hapur”: Të dëmshme

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se përcaktimi më i mundshëm i Kosovës është për projektin e gazësjellësit amerikan, por momentalisht duhet më shumë informata dhe të dhëna për koston financiare.


Ajo në komisionin për Integrime Evropiane, themelimin e Asociacionit të komunave serbe dhe iniciativën “Ballkani i Hapur” i quajti të dëmshme për Kosovën.

Gërvalla përsëriti se Vetingu në drejtësi është i rëndësishëm për Kosovën.

Lexo edhe

Video