Gazi lotësjellës në Korçë, LVV mohon se është organizuar nga ata

Gazi lotësjellës në Korçë, LVV mohon se është organizuar nga ata

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Shqipëri ka sqaruar se ata nuk kanë qenë organizator të hedhjes së gazit lotsjellës mbrëmë në koncertin e Goran Bregoviçit në Korçë.


LVV thotë se qëndrimet e tyre për këtë koncert dhe për këngëtarin në fjalë janë bërë publike në aksionin me banderolë të organizuar në Korçë në datën 19 gusht.

Lexo edhe

Video