Gastronomët në mbrëmje protestojnë me sirena para Qeverisë

Gastronomët në mbrëmje protestojnë me sirena para Qeverisë

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës po kundërshton masat e reja anti-COVID të miratuara dje pasdite nga Qeveria e Kosovës. Ata kanë ftuar për sot në mbrëmje të gjithë gastronomët që të dalim para Qeverisë për të protestuar.


Sipas njoftimit, protesta me automjete dhe sirena nis në orën ora 21:30.

“Kundër masave të reja me sirena. Kundërshtojmë masat duke e ruajt shëndetin publik”, thuhet në njoftim

Lexo edhe

Video

error: