Gashi: Sanksionet janë jashtëzakonisht të rrezikshme për Kosovën

Sanksionet e Shteteve të Bashkuara karshi Kosovës pas situatës së tensionuar në veri të vendit, Lidhja Demokratike e Kosovës i vlerëson si jashtëzakonisht të rrezikshme për Kosovën. Dhe sipas kësaj partie, Kosova në asnjë rrethanë nuk duhet të vijë në një moment të përballet me sanksione nga ShBA. Kështu deklaroi pas mbledhjes së Kryesisë së … Continue reading Gashi: Sanksionet janë jashtëzakonisht të rrezikshme për Kosovën