Gashi nderon jetën dhe veprën e luftëtarit Jusuf Shalaku-Cufa

Gashi nderon jetën dhe veprën e luftëtarit Jusuf Shalaku-Cufa

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi me bashkëpunëtorë kanë bërë homazhe pranë përmendores së luftëtarit të lirisë Jusuf Shalaku-Cufa, për të cilin ka thënë se me trimërinë e tij të pashoq bashkë me shumë luftëtarë tjerë, vendosen gurthemelin e lirisë që sot e gëzojmë.


“Cufa, me urtësi parreshtur punojë për liri e shtetndërtim, kontributi i tij është shembull i cili do të përcjellet ndër breza.Lavdi jetës dhe veprës së Jusuf Shalakut-Cufa”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video

error: