Garda Kombëtare e Iowa konfirmon gatishmërinë për bashkëpunim me FSK-në

Garda Kombëtare e Iowa konfirmon gatishmërinë për bashkëpunim me FSK-në

Garda Kombëtare e Iowa-s përmes një postimi në Twitter ka konfirmuar vizitën e një grupi të ushtarakëve të saj gjatë kësaj jave në Kosovë.


“Eprorët e tanë të lartë ushtarak po vizitojnë Kosovën në përpjekjen tonë të përbashkët dhe të vazhdueshme për stabilitet rajonal”, thuhet në postim.

Ndryshe, pjesëtarët e FSK-së në kuadër të bashkëpunimit me Gardën Kombëtare të Iowa-s kanë mbajtur para dy ditësh punëtorinë për mbrojtje kibernetike.

Video

error: