Futbollistët e Ballkanit po relaksohen në plazhet e Shqipërisë

Futbollistët e Ballkanit po relaksohen në plazhet e Shqipërisë

Orari i ngjeshur i Superligës së Kosovës dhe temperaturat e larta që po mbizotërojn në vend, ka bërë që disa nga futbollistët e skuadrës së Ballkanit e kanë shfrytëzuar pushimi dy ditor për të shkuar në bregdetin shqiptar.

Kapiteni Visar Berisha dhe mbrojtësi, Besnik Krasniqi janë dy nga lojtarët e klubit nga Suhareka që kanë shkuar për pushim në Shqipëri.


Më poshtë keni dy imazhe të siguruara nga rrjetet sociale:

Image

Image

Lexo edhe

error: