Fushë-Kosovë, zhduken tre persona

Fushë-Kosovë, zhduken tre persona

Policia sot ka informuar se janë zhdukur tre persona në Fushë-Kosovë.


Policia ka bërë të ditur se të dielën është raportuar se një person, i gjinisë mashkullore, ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Ndërsa, dje është raportuar se dy persona, po ashtu të gjinisë mashkullore, janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet për vendndodhje e tyre.

Lexo edhe

Video