Furnizohuni me derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 20 shpërblime të tjera

Furnizohuni me derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 20 shpërblime të tjera

Çmime shumë të lira dhe mundësi për të fituar një banesë, iphone 13, si dhe 19 shpërblime të tjera po ofron “Petrol Company” për klientët e saj.

Për tu bërë pjesë e lojës, klientët duhet të shkarkojnë aplikacionin si dhe të behën pjesë e lojës nga data 30 nëntor deri më 3 dhjetor.

Klientët me VIP Card përpos shërbimeve të mira, ata përfitojnë zbritje prej 6,5 %. Gjithashtu klientët që shkarkojnë aplikacionin futen direkt në lojë për të fituar një telefon ‘Iphone 13’, një telefon tjetër ‘Samsung A72’ dy vouchera me nga litra derivate, tre vouchera me nga 30 litra derivate, pesë vouchera me nga 10 litra derivate, 10 dreka për dy persona në rrjetin më të mirë të restoranteve Be Happy, si dhe premia banese e dhuruar nga Petrol Company.

Sipas saj për tu bërë pjesë e lojës shkarko aplikacionin


 Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D      

 App Store: https://apple.co/34Bm5ë3

Jeto më lirë, vetëm me Petrol Company

https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/videos/4716522018369995

Lexo edhe

Video

error: