Funerali i Hamide Magashit e cila varroset sot

Funerali i Hamide Magashit e cila varroset sot

Në oborrin e shtëpisë, është sjellur trupi i Hamide Magashit, tashmë të ndjerë. Motrat e 35 vjeçares e shumë familjarë mes lotëve po i u’ a japin lamtumirën e fundit dhe po luten për gruan e cila u vra dy ditë më parë në oborrin e Gjinekologjisë.

Ajo do të varroset në orën 13:00, në varrezat e reja në Lugagji të Lipjanit.


35-vjeçarja shtatzëne u vra mbrëmjen e së mërkurës, pranë Klinikës së Gjinekologjisë. Ish-bashkëshorti, i cili dyshohet se ka vrarë Hamide Magashin, është njoftuar se ka vrarë veten.

35-vjeçarja shtatzëne u vra mbrëmjen e së mërkurës, pranë Klinikës së Gjinekologjisë. Ish-bashkëshorti, i cili dyshohet se ka vrarë Hamide Magashin, është njoftuar se ka vrarë vetën.

Lexo edhe

Video