Free friday zbritja më e madhe e vitit në ETC

Free friday zbritja më e madhe e vitit në ETC

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesorë me çmime të mahnitshme.

E premte, 26  nëntor nga ora 07:00 e mëngjesit 

Free Friday zbritja më e madhe e vitit në ETC me zbritje deri në 70 % dhe likuidime totale në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3rdTee6

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.


Stafi i ETC- së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurt dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcillni përmes faqes zyrtare:  www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës online: https://bit.ly/2ZxVGQQ

Në faqen zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC !

Lexo edhe

Video

error: