FREE FRIDAY EDHE KËTË TË PREMTË NË ETC

FREE FRIDAY  EDHE KËTË TË PREMTË NË ETC

Free Friday vjen edhe këtë të PREMTE 3 Dhjetor në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3rqUhYl

Përzgjedhje e gjërë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

Ofertat vazhdojnë edhe ditën e SHTUNË deri në shpenzimin e sasive të planifikuara për këtë event.

Stafi i ETC- së është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurtë dhe zbavitëse.


Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3rqUhYl

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC

Lexo edhe

Video

error: