Ceremonia e rekrutëve të rinj të FSK-së përmes fotografive

Ceremonia e rekrutëve të rinj të FSK-së përmes fotografive

Në Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) “Skënderbeu” në Ferizaj sot është certifikuar gjenerata e parë e stërvitjes ushtarake bazë për vitin 2021 ku 180 ushtarë i janë shtuar FSK-së.

Rekrutët të cilët e kanë dhënë betimin para eprorëve të tyre dhe komandantit suprem të Forcës, kanë përfunduar me sukses stërvitjen e cila ka zgjatur nëntë javë.


Në ceremoninë e certifikimit dhe betimit, ishte presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj. Poashtu të pranishëm ishin familjarët.

Ua sjellim disa fotografi nga ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj:

Lexo edhe

Video

error: